Laadukkaat painotuotteet myyntisi vauhdittajiksi!

Aineisto

Ajatus on vapaa - sen saattaminen painettavaan muotoon on meidän tehtävämme. Ammattitaitoinen painotuotteen esivalmistelumme taikoo hetkessä loistavia lopputuloksia. Voit lähettää meille vaikkapa esitteesi tekstit, kuvat, logot - luonnos lopputuloksesta on plussaa, mutta ei välttämätön. Teemme varsinaisen painoaineiston ja luonnollisesti vedoksen, joten viime hetken muutokset ja lisäykset ennen painamista ovat mahdollisia. Painoaineisto on työn toimituksen jälkeen arkistoihimme tallennettuna, joten lisäpainokset muutoksineen hoituvat ketterästi.

Voit lähettää meille tietysti myös täysin painovalmiin aineiston. Painovalmiin aineiston tuottamiseen kannatta käyttää graafisen alan hyötyohjelmia esim. PageMaker, InDesign, PhotoShop, Illustrator, FreeHand. Konttorikäytössä yleisesti käytyössä olevat ohjelmat kuten Word ja PowerPoint eivät kelpaa painovalmiin aineiston tuottamiseen.

Virheellisesti tuotettu painoaineisto vaatii aina lisätyötä ja vaikuttaa siten toimitusaikaan ja kustannuksiin.

Muista tarkistaa seuraavat asiat

Työn tekstisisältö ja asettelu on tarkistettu sekä hyväksi todettu.
Työ on sovitun kokoinen ja siinä on 3 mm työvarat.
Sävykorjatut kuvat ovat CMYK-muodossa. Resoluution oltava 1:1 koossa 300 dpi.

Aineiston lähetys

Pyöräytä tarkistettu aineisto distillerillä High Quality -asetuksin pdf-tiedostoksi. Tarkista vielä lopputulos avaamalla pdf-tiedosto Acrobatilla. Mikäli lopputulos näyttää oikealta lähetä painovalmis pdf-tiedosto saatesanoineen osoitteeseen aineisto@jpaino.fi